Om oss

Om oss

Sukkersøtt eventyr

Ingelsrud Konditori har en hjertevarm historie som begynte i 2018, da Andrea Ingelsrud og hennes familie bestemte seg for å realisere drømmen om å skape et unikt konditori. Med en lidenskap for kvalitet i hver smule og en tro på et konditori på Magnor, åpnet de dørene til det lille konditoriet. Den varme velkomsten var starten på en Ingelsruds reise.
Vår historie

Magnor og Kongsvinger

Med tiden har vi vokst og har nå  over 10  dedikerte ansatte som alle deler den samme lidenskapen for å skape lokalproduserte kvalitetsvarer. Etter oppstarten på Magnor, utvidet vi virksomheten til café på Kongsvinger. Hos Ingelsrud Konditori handler alt om å bruke de beste råvarene og håndverket, samt å dele kjærligheten til kaker, boller og kaffe med hver eneste kunde som går gjennom døren.

2018

Magnor
Ingelsrud ble etablert på Magnor i Eidskog og familiebedriften hadde et fantastisk første år

2020

Håndverksbakeri
Konditoriet ble godkjent Håndverksbakeri etter juryens krav om produksjonsmetode, råvarer og kvalitet

2021

Årets Bakeri
Nominasjon til den gjeve prisen og vi er godt fornøyde med å bli blant de tre beste

2023

Kongsvinger
Ingelsrud utvidet til Kongsvinger sentrum og opplevde en god mottakelse
Working Process

We Create Delicious Memories

Drying the beans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Roasting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Grinding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Perfect Coffee

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Dette er oss

Andrea

Konditor

Magnor

Konditori

Kongsvinger

Konditori