Annet bra

Kongsvingerregionen

Vi heier på regionen

Opplevelser

Regionen har så mange muligheter for å skape gode og nære opplevelser med de du er glad i, enten du liker aktivitet eller avslapning.

Skogens ro

Midt i “Norges grønne hjerte” er det uendelige stier og plasser for deg som trives blant tretoppene. Ta med deg matpakka og kjenn på skogens ro.

Byliv

Fra begge konditoriene våre er det byliv rett utenfor døra. Opplev det beste av Magnor, Kongsvinger eller en av de andre sentrumene rundt i regionen.

Mat og drikke

Mat og drikke- kulturen står sterkt i regionen. Det er mange små og større aktører som tilbyr mye spennende å smake av lokale råvarer og produkter.

Skoginger

Skoginger er 17 kunstneriske og kreative mennesker som bor i skogen øst i Viken og sør i Innlandet. Navnet referer til dem som fra gammelt av hadde både sitt liv og virke i og med skogen, men det kan også bety det å drive med skogsarbeid. Les mer her.

Skarstad Gartneri

Rett utenfor Kongsvinger ligger familiegården Skarstad. Her høstes friske, knasende sprø grønnsaker hver dag i sesong og fyller gårdsmarkedet på gården med blant annet tomater, agurker, salater, kål- og rotvekster, gulrøtter og poteter. Les mer her.

Max Ivan

Virksomheten har fokus på være en leverandør av kortreist og ren mat, servering, catering, nedskjæring av vilt og økologisk kjøtt, produksjon av egne matprodukter, selskapsarrangør og mye mer. Firmaet ble etablert på familiens bosted på Skotterud i begynnelsen av 2000-tiåret. Les mer her.

Magnor Glassverk

Magnor Glassverk ble grunnlagt allerede i 1896 i de dype grenseskogene på Magnor. Flere generasjoner dyktige designere og glassarbeidere har formet Magnor Glassverks historie. Mer enn 120 års tradisjon og erfaring innen håndlaget glass. Les mer her.

Skogen kafferøsteri

Skogen kafferøsteri er et lite kaffebrenneri ved roten av Finnskogen som leverer fersk-brent spesialkaffe til bedrifter og private. Kaffen får du kjøpt på utvalgte utsalg i distriktet. Se oversikt over utsalg og servering. Hvilke typer kaffe de har, vil variere med sesong og tilgjengelighet. Les mer her.

Skogens verksted

Skogens verksted produserer fersk eplemost, honning, eplesider og mjød. Familiebedriften holder til på Skotterud i Eidskog. Alle deres produkter har Eidskognavn og de selger sine varer hos lokale forhandlere, på arrangementer og via selvetjeningen i låveveggen på gården. Les mer her.
Opplev landlig overnatting blant Eidskogs naturskjønnhet med umiddelbar tilgang til vann, skog og strand. Vi tilbyr overnatting i varierte boenheter som hønsehus, stabbur, lavvo og mer. Bestill frokost uansett hvor du bor på gården. Les mer her. 

Moments by Stine Camilla

Jeg og skaper avslappende, morsomme og naturlige opplevelser fremfor kameraet! Jobben min å få deg til å slappe av og nyte øyeblikket. Jeg fotograferer bryllupet, din voksende mage, din fine familie og dine små sine mange milepæler. Les mer her.
Hos oss kan du spille golf sammen med familie og venner på en av de beste og vakreste skogsbaner i Norden. Vårt 18-hulls anlegg, gir muligheter for en unik golfopplevelse for alle, uansett ambisjoner og nivå. Kongsvingers Golfklubb ble kåret til Norges beste golfbane – for 8. gang. Les mer her.
Astrids Glass holder til i låven på småbruket Østheim i utkanten av Magnor, Eidskog kommune. Det blåses bare egen design som selges i kunst- og håndverksbutikker rundt om i hele landet. Vi har åpent på Østheim noen få ganger i året. Les mer her.